About us

Beschikbaar
Altijd
Passie
Design & Video
Ervaring
26 jaar

Bij Ferz denken we in beelden. Vertel ons je verhaal en als je goed kijkt, zie je boven ons hoofd onmiddellijk een wolk van visuele associaties en mogelijkheden verschijnen. Samen met jou en jouw klanten werken we die ideeën verder uit tot een uniek design dat prikkelt, motiveert, enthousiasmeert of wat jij ook maar wil dat het doet. Een design dat uniek én doelgericht én doordacht én aantrekkelijk is. Wat dat betreft sluiten wij geen compromissen: in onze concepten staat kwaliteit altijd bovenaan.

Ons team

Roberto Fernandez

Eigenaar en Graphic Designer

Op zoek naar een design dat aan alle kanten perfect in elkaar steekt, zowel esthetisch als functioneel? Dan moet je bij Roberto zijn: graphic designer en oprichter van Ferz. Hij is recht door zee, creatief tot in z’n tenen en niet van de details, maar van de microdetails. Want zijn drive om iets goeds en echt unieks neer te zetten, is ongekend hoog. Daarvoor verdiept hij zich bij elke opdracht heel, heel grondig in de uiteindelijke gebruikers en laat hij zich graag inspireren door nieuwe technologieën voor net dat beetje extra. En zo vind je bij Roberto eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Monique Beuzel

Video editor en Animator

Voor een strakke edit van video’s of het maken van een animation draait Monique haar hand niet om. Sterker nog: alleen echte kwaliteit is het waard om af te leveren bij de klant. Qua sport en gezonde voeding is ze trouwens al net zo fanatiek.  Al heeft ze ook een crush voor chocolade. Sommige dingen in het leven zijn nou eenmaal niet te weerstaan. Verder is ze flexibel, leergierig en gestructureerd. Drie eigenschappen die ervoor zorgen dat deadlines gehaald worden en ze altijd openstaat voor nieuwe technieken en grensverleggende opdrachten. Dus kom maar door met je grootse dromen.

Gayle Tjong-Kim-Sang

Graphic Designer en Illustrator

De opdracht aan alle kanten goed doordenken, daar een strak concept op loslaten en vervolgens een tot in de puntjes uitgewerkt graphic design of illustraties afleveren? Laat dat maar aan Gayle over. Ze is oneindig creatief, ondernemend en stressbestendig. Zet haar tussen haar behoorlijk uit de hand gelopen plantencollectie, gooi Spotify open over de speakers en de benodigde inspiratie en workflow komen vanzelf. Mensen als Gayle maken het verschil tussen een goed design en een subliem design waar je blij van wordt. Dus leg je wensen bij haar neer en laat je verrassen.

Are you ready
to create something
amazing?

Follow us on Instagram

@studioferz